Casa Lobo

Stutteri Logo

Solgte heste 2001 til 2021 - Dansk Varmblod


HOME
 

Stutteriets historie

Avlshopperne

Følårgangene 2005 - 2021

Salgsheste

Solgte heste: 2001-2021

Nyheder

Rideferie i Andalusien?

 

2021:

Logo's Dominic:

Denne smukke hingst er helbror til Logo's Diva, og han har siden 2019 været opstaldet på Katrinelund hos Ib Kirk med henblik på fremstilling til forbesigtigelsen. Det samme er hans helbror Logo's Dacapo. Dominic blev udtaget ved forbesigtelsen i 2021.

Træningen af Dominic gik i gang i efteråret 2021, og vi er meget glade for, at vi har indgået aftale med Ib, som nu har halvpart i Dominic. 

Logo's Diva:

Logo's Diva var reserve til eliteskuet og fik topkarakterer i gangarter. Hun er efter Hesselhøj Donkey Boy og Logo's Facet og hun var også udtaget til eliteauktion. Det er et føl, vi har store forventninger til, og vi valgte at hjemkøbe hende på auktion.

Efterfølgende har vi solgt halvpart i føllet til Emma Ahlberg & Lars Ringkjær, og vi ser meget frem til dette spændende samarbejde og gode oplevelser.

Logo's Sun-Z:

På elitefølautionen 2021 solgte vi hingsteføllet Logo's Sun-Z til Joanna Robinson. Sun-Z var ærespræmieføl på følskuet i Ikast og er efter min elitehoppe Logo's Donjana og Sunny-Boy.

Vi ved, at Joanna Robinson er meget glad for sit nye føl, som rejste til Holland sammen med et andet føl, som blev købt på eliteauktionen. Vi har fået oplyst, at Sun-Z skal vokse op i Holland, og vi håber at kunne følge ham i fremtiden.

2019:

Logo's Babett:

1-årige Logo's Babett efter Borsalino og Logo's Facet er solgt til Ann-Kathrine Brigsted. Babett var ærespræmieføl i region 6, og hun er nu en dejlig åring med herligt temperament.

 

Og sjovt er det, at Babett i 5. led af sin afstamning har hoppen Rochette, som var ejet af Ann-Kathrines morfar. Vi glæder os til at følge Babett i fremtiden, og ønsker Ann-Kathrine held og lykke med både avlen og ridning på hende.

 

Logo's Faya, efter Franklin og Logo's Fabienne e. Furstenball er solgt til Margit Ørum, som fremtidig ridehest.

Det er et salg vi er meget glade for, idet vi dermed kan følge Faya helt tæt på i fremtiden.

2017:

Logo's Sienna, efter Blue Hors St. Schufro og Logo's Facet e. Furstenball er solgt til Eli Sværi i Norge.

Link til You-tube video af Sienna - tryk her.

2016:

Logo's Donnatella, efter Blue Hors Don Olymbrio, f'ørste føl efter Logo's Fabienne e. Furstenball blev solgt til Anne og Kim Drejer på følauktion Nord.

Link til You-tube video af Donnatella- tryk her.

Hingsteføl, Logo's Zaron, efter Blue Hors Zalabaster og Logo's Lousanna e. Loudinni blev også solgt på følauktion Nord. Hans nye ejer er Svend Åge Jensen.

Link til You-tube video af Zaron - tryk her.

 

Logo's Schanah - Facet's hoppeføl efter Blue hors St. Schufro  er solgt som fremtidig dressurhest til Birgitte Josephsens datter Caroline. Jeg er sikker på, at hun med sit pragtfulde temperament og sine gode gangarter bliver en dejlig dressurhoppe.

Logo' s Hazel - 9-årig hoppe er solgt for at give plads til mine unge hopper, som er taget ind i avlen på stutteriet.

2015:

Logo' s Zuzett - et dejligt hoppeføl efter Logo's Facet og Blue Hors Zack blev solgt til Hengststation Beckmann efter fremvisningen på følskuet på stutteri Blue Hors.

2014:

Logo' s Zafran - min lækre hoppeplag efter Logo's Lousanna og elitehingsten Blue Hors Zack, er solgt som fremtidig avlshoppe til Malene Have. Zafran vil i ung alder blive "reservemor", idet hun skal være makker for Malenes hoppeføl, som har mistet sin mor.

2013:

Logo' s Facello - hingsteføl efter Logo's Donjana og tophingsten Furstenball er solgt til ung rytter, som skal skifte fra pony til stor hest om nogle år. Facello er helbror til eliteauktionsføllet Logo's Fabel.

Karakteren 8 i type, rammer, trav, galop og helhed.

 

2011:

Logo's Dixon efter Hazel, blev solgt til berider på følauktion Nord, mens jeg valgte at hjemkøbe Logo's Leroy.

 

2010:

Logo's Schalina: min følsomme og ridelige Schwadroneaur-hoppe, er blevet solgt som ridehest, men da det er til min datter,Rebecca, bliver hun i familien. Det bliver spændende at se Schalina med ny rytter på dressurbanerne engang i fremtiden!

Logo's Fabel: mit pragtfulde hingsteføl, 1. føl efter Logo's Donjana, blev solgt på DV's eliteauktion for 80.000 kr. + moms og salær. En fremtid som top-ridehest ser ud til at vente ham!

2009:

Logo's Donnaloui: - min feminine og udtryksfulde 2-års-hoppe - er blevet solgt som ride- og avlshoppe. Det er faktisk første gang, vi sælger en 2-års hest - oftest sælger vi enten føl eller ældre avls-/rideheste.

Men med ønsket om færre heste på stutteriet og kun 1-2 hopper i avl årligt, er jeg meget glad for at Donnaloui's nye hjem er hos en familie, som vil anvende hende til både avl og sport, og jeg ser frem til at følge hende ved kåringen næste år.  

Logo's Delicia: som altid har stået mit hjerte nær, er blevet solgt som dressurhest til en ung rytter.

Beslutningen om at sælge hende var lidt svær, men med en del unge hopper på vej og med et ønske om at trappe lidt ned på hestebestanden i fremtiden, håber og tror jeg, at hun ved salget til sine nye ejere får gode chancer for at få fremtidig succes på dressurbanerne.

Før leveringen skal hun dog lige være færdig med det frie liv som avlshoppe, så indtil hendes føl fra i år - Rustique - skal fravænnes sidst i september, skal de begge gå på stutteriet.

Logo's Rustique blev solgt på følauktion Nord.

 

2008:

Logos Alanja: Denne storrammende RDH-hoppe, som har givet særdeles velgående afkom er solgt som avlshoppe til et avlerpar på Sjælland. Hun er mor til Rustica, som netop er solgt på eliteauktion, og til 2 andre dejlige unghopper, som fortsat er på stutteriet.

Alanja venter føl efter halvblodshingsten Blue Hors Rosoff, så Alanjas næste føl får det fuldblodsindslag, som ønskes i DV's avl. Salget af Alanja betyder for stutteri Logo, at der bliver plads til at indsætte et par af de unge hopper i avlen.

Du kan læse mere om Logo's Alanja, som jeg fortsat har 1 afkom efter, ved at trykke her.

Logo's Rustica: Dette herlige, super-velgående hoppeføl blev solgt ved DV's elitefølauktion. Jeg håber og tror, at hun ved sine nye ejere vil vise sig at udnytte det store gangartspotentiale, som bevirkede, at hun fik en flot 4. plads blandt hoppeføllene ved Blue Hors Følchampionatet 2008.

2005:

Logo's Donatello: Årets topføl i 2005, blev solgt til en ung dansk toprytter med international erfaring. Han deltog i eliteskuet på Vilhelmsborg, hvor han opnåede gangartskaraktererne 9 og 10.

Med de fantastiske gangarter og det herlige temperament, som Donatello er udstyret med, var målet en international dressurkarriere, men desværre måtte Donatello aflives i sommeren 2006.

Ravel LOGO: Stutteriets tophest, på 10 år blev solgt i 2005. Han blev uddannet til S-dressur før salget fra stutteriet. Han har gennem de år, jeg har ejet ham givet utallige glæder og mange oplevelser, og jeg håber at se ham debutere i Grand Prix med ny rytter.

I 2006 har Ravel opnået talrige placeringer og sejre i Tyskland i Prix Sct. Georges og Intermedierre I.

                    

Logo's Ikaros: 5-årig vallak blev i starten af 2005 solgt til en ambitøs, ung rytter. Ikaros var let redet og viste gode evner for dressur. Han er efter Midtwest Ibilight og den super-velgående velgående RDH-hoppe Vanessa Logo, der desværre døde i 2004. I 2005 har Ikaros opnået mange flotte placeringer med sin nye rytter - han har bl.a. gået mere end 70% i LA og har været placeret i LA-klasser og M-klasser på distriktsplan. 

I 2006 blev Ikaros distriktsmester med sin dygtige ejer og rytter, Susan. 

2004:

Whitney LOGO DS 11969, 11-årig hoppe  e. Weltloewe DH 479 / World Record xx DH 348 var gennem 7 år stamhoppe på stutteriet.                                             

Whitney er en hoppe, som efter sin kåring på fløjen af DS, har vist sit format i avlen med flere særdeles velgående afkom, bl.a. Dustin LOGO, som du kan læse om herunder.                                    

Whitney blev i 2004 eksporteret til Norge sammen med sin 8-årige datter Winona LOGO. Både Whitney og Winona trives i Norge og jeg får jævnligt mails om, hvor glad den nye ejer er for hopperne.

I 2007 døde Whitney Logo, men hun har i Norge en dejlig hoppeplag efter De Noir.

2002:

Dustin LOGO: 6-års vallak efter tyske Donnerslag / Weltloewe, blev solgt i efteråret 2002. Kvalificeret til finalen i DSA for 5-års i 2002 med gangartskaraktererne skridt:8, trav:9, galop:8,5, ridelighed:8,5 og kapacitet 8,5.

Dustin kom ikke til start ved dressurchampionatet, da han blev eksporteret USA lige før finalen.

2001:

Swallow LOGO: 11-årig RDS-hoppe efter Schwadroneur / Gefion. Hoppen har et gangartsindex på 155, og er på top 50 i gangarter. Har avlet RDH-hoppe, som fik 9 i gangarter ved sadelkåring 1999. Solgt til avl i 2001. Var i 2004 mor til "skuets bedste føl" i region 7, nemlig hoppeføllet Duchesse Petit. I 2006 blev denne hoppe bedste 2-årshoppe i DV ved eliteskuet, og i 2007 fik hun sølvmedalje ved eliteskuet.

Watson LOGO: 6-årig vallak e. Heslegårds Weltmeister / Schwadroneur - eksporteret til England i 2001.

Vanessa LOGO: 7-års topdressuremne e. West-point / Schwadroneur, solgt til ambitiøs dressurrytter i 2001.

Hun fik ved sin sadelkåring gangartskaraktererne 9 i skridt, 8 i trav og 9 i galop.
Vanessa startede på distriktsplan, hvor hun ved sine seneste stævner har gået særdeles godt med karakterer over 70% i LA-klasser. Hun måtte desværre aflives i sommeren 2004.

Ny Snogdals Ataya: 5-årig DS-hoppe e. Ragazzo / Manstein, solgt til kombineret avl og ridning i 2001.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stutteri Logo v.) Jette Fries
jettefries@gmail.com
Mobil 5013 3397
Design: Jette Fries